Toeristenkerk Dishoek!

kerk

DISHOEK – In de katholieke toeristenkerk van Dishoek, de Emmauskerk aan de Westerscheldelaan 1 in Dishoek, worden vanaf zondag 10 mei tot en met zondag 13 september, weer iedere zondag vieringen gehouden.

 De vieringen beginnen steeds om 10 uur. Op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei, is er om 10 uur eveneens een viering. Iedereen is welkom in deze fraaie openluchtkerk, die vorig jaar het halve eeuwfeest vierde. Naast de boodschap die wordt verkondigd, staat de ontmoeting met de medemens centraal. De vieringen worden muzikaal opgeluisterd door een koor of door een solozanger(es). Na iedere viering is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Wilt u een keer een kijkje nemen in de mooie openluchtkerk, dan kan dat ook iedere woensdagochtend van het seizoen tussen 9 en 12 uur. Leden van de werkgroep zijn dan bezig met onderhoud en de deuren staan dan open voor belangstellenden.

 

 

 

 

Lees ook:Gospelkoor Glorify in Toeristenkerk!
Lees ook:Jarige toeristenkerk!
Lees ook:Zomertip (4): Zomers naar de toeristenkerk
Lees ook:Wandelen Kapelle
Lees ook:Wandelen in Wemeldinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>