Informatiebijeenkomst Waterdunen!

waterdunen kaart

BRESKENS – In het projectbureau Zwakke Schakel, Veerhaven 5 in Breskens is dinsdag 16 juni  van 18.30 uur tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst plaats over Waterdunen. Tijdens deze bijeenkomst geeft Provincie Zeeland samen met betrokken partijen informatie over de voortgang en planning van de uitvoeringswerken Waterdunen, de getijdenduiker en de kustversterking.

Deze inloopbijeenkomst is bedoeld om betrokkenen en geïnteresseerden bij te praten over Waterdunen, een bijzonder natuur- en recreatiegebied in aanbouw. Het onderwerp van de bijeenkomst is de voortgang en planning van de uitvoeringswerken Waterdunen, de getijdenduiker en de kustversterking. Betrokkenen en geïnteresseerden kunnen binnenlopen, worden bijgepraat en kunnen vragen stellen. Tijdens deze bijeenkomst zijn naast de Provincie Zeeland ook aanwezig: waterschap Scheldestromen, Het Zeeuwse Landschap, Molecaten, gemeente Sluis en de aannemer die het uitvoeringswerk verricht. Iedereen is welkom tussen 18.30 en 21.00 uur in het projectbureau Zwakke Schakel, Veerhaven 5 in Breskens.

Lees ook:Inloopbijeenkomst aanleg getijdenduiker Waterdunen!
Lees ook:Speelnatuur Waterdunen!
Lees ook:Zomerexcursies Waterdunen!
Lees ook:Europa om de hoek!
Lees ook:Zomerexursies Waterdunen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>