Tour de France: André Greipel wint 2e etappe naar Neeltje Jans!

tour de france 2015 2e etappe

NEELTJE JANS –  André Greipel heeft zondag de 2e etappe van de Tour de France gewonnen. Hij was als eerste over de finish bij Neeltje Jans.

De Zeeuwen hielden hun hart vast, want een uurtje voor het einde was het slecht weer in Zeeland: onweer en regen. Toen de renners naderden knapte het opeens op en kwam de zon door. Het is een spraakmakende etappe geweest. De renners zijn gestart in Utrecht en reden onder de Dom door. Na het verlaten van de Domstad kwam na verloop van tijd ook de regen en waren er diverse valpartijen. Aanvankelijk was er weinig publiek bij de Zeeuwse finish. Uiteindelijk stond het het behoorlijk vol bij de eindstreep en was er een prima sfeer. Ook al waren er een kleine 10.000 toeschouwers in plaats van de beoogde 25.000. Fabian Cancellara gaat met de gele trui Zeeland uit. Tom Dumoulin is de beste Nederlander in het klassement. Hij staat op de 3e plaats.

Lees ook:Tour de France vandaag in Zeeland!
Lees ook:Tour de France scoort in Zeeland!
Lees ook:Tour de France in Zeeland!
Lees ook:Win vip-kaarten Tour-finish!
Lees ook:Nieuw wielerevenement rondom Neeltje Jans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>