Politiestudenten controleren!

politie groep motor 12

VLISSINGEN – Enkele politiestudenten en agenten van de verkeerspolitie hebben afgelopen donderdag een controle gehouden op het oude tolplein aan de Vlissingse Veerhavenweg.

Tijdens de controle werden automobilisten door motorrijders vanuit de wijde omgeving naar de controleplaats gebracht, waar ze door de agenten in opleiding werden gecontroleerd.

Resultaten

Zeven bestuurders kregen een bekeuring omdat ze hun rijbewijs niet konden laten zien. Verder werden bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel, het onjuist gebruik van de hulpkoppeling van een aanhangwagen en het onjuist gebruik van de losbreekreminrichting van een aanhangwagen. Een bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat de auto een gladde band had. Tot slot kreeg een man een bekeuring omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. De man krijgt binnenkort een dagvaarding toegestuurd omdat zijn overtreding aan de rechter wordt voorgelegd.

Lees ook:Tweehonderd auto’s gecontroleerd bij milieustraat
Lees ook:Bekeuringen bij verkeerscontrole
Lees ook:Controle Schroebrug
Lees ook:Drankcontroles rond Kerstdagen!
Lees ook:Op de bon in Kapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>