Plannen DELTA-aandeelhouders!

 delta

MIDDELBURG – De media heeft veelvuldig aandacht besteed aan de plannen van de aandeelhouders met betrekking tot de toekomst van DELTA. De aandeelhouders en Raad van Bestuur van DELTA kijken samen naar verschillende scenario’s voor de toekomst van DELTA. Directe aanleiding voor dit traject is de gedwongen splitsing van DELTA uiterlijk 1 juli 2017. DELTA en zijn aandeelhouders trekken tijdens dit proces zoveel mogelijk samen op. DELTA heeft aangegeven in april eventuele voorkeursscenario’s te presenteren.

De Provincie, vijftig procent aandeelhouder van DELTA, heeft daarom dinsdag 19 januari 2016 een informatiebijeenkomst voor alle andere aandeelhouders en gemeenteraadsleden georganiseerd. Tijdens deze informatieavond kwam het toetsingskader en een voorkeursscenario vanuit de provincie aan de orde. Om ervoor te zorgen dat het proces geen vertraging oploopt, heeft de Provincie de overige aandeelhouders verzocht het toetsingskader en de eventuele bereidheid om financieel garant te staan (zoals het voorkeursscenario van de Provincie aangeeft) te toetsen in verschillende gemeenteraden. Vrijdag 5 februari komen deze zaken aan de orde in de Provinciale Staten vergadering.
De media-aandacht is een gevolg van deze informatiebijeenkomst en de bijbehorende presentatie.

Lees ook:Toekomst archief Schouwen-Duiveland
Lees ook:Te koop: DELTA!
Lees ook:Rob Frohn topman energiebedrijf DELTA!
Lees ook:Stappen gezet in herijking aandeelhoudersstrategie PZEM
Lees ook:Stappen gezet in herijking aandeelhoudersstrategie PZEM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>