Strandtent Stenen Toko blinkt uit in ‘Smartphone aan Zee Test’!

 

smartphone

DOMBURG – tegenwoordig overal online, ook on the beach. Voor de Simyo Smartphone aan Zee Test reisden daarom drie bekende bloggers af naar de Nederlandse kust op zoek naar de beste strandtenten voor een flinke dosis zon, zee en smartphone. In Domburg nam populaire blogger Always w/ de honneurs waar en ging langs bij Strand90, Oase en De Stenen Toko. Voor wie een dag met de voetjes in het zand wil zitten zijn sfeer, lekkere hapjes en koude drankjes uiteraard belangrijk, maar onderschat Instagrammen, Facebooken en Snapchatten niet. In Domburg scoorde De Stenen Toko het hoogst in alle drie de categorieën: sfeer, WiFi en praktische zaken als eten, parkeren en de beschikbare stopcontacten. Daarom roept Always w/ deze strandtent uit tot beste Smartphone aan Zee hotspot van Domburg.

WiFi aan de kust

Het is behoorlijk goed gesteld met de WiFi aan de Nederlandse kust, zo blijkt uit de Simyo Smartphone aan Zee Test. Bij een paar paviljoens lukt het zelfs om in het zonnetje naar je favoriete Netflix-serie te kijken. Toch draait het bij strandtenten vooral om de sfeer, de hapjes en de drankjes. Internetten aan zee is een luxe, maar af en toe is offline zijn dat ook. Soms dus gewoon even de telefoon uit en genieten van die zonsondergang!

 

The place to be online

Always w/ hoofdredacteur Nina Verberne was aan de Zeeuwse kust om daar de strandtenten onder de loep te nemen: “Wat mij betreft is de hamvraag van de zomer: waarom thuiswerken als het ook aan het strand kan? Een tripje naar de kust is voor mij instant vakantie en mijn dagje Domburg voelde met alle vakantievierende mensen helemaal alsof ik even Nederland uit was. Als smartphone-verslaafde is WiFi voor mij essentieel, waar ik ook ben. De Stenen Toko stak er wat dat betreft echt met kop en schouders bovenuit en ook de sfeer en het eten scoorden hoog. Kortom: De Stenen Toko is the place to be online voor iedereen die in Zeeland graag een dagje met de voetjes in het zand wil werken of gewoon social media in de gaten wil houden op een vrije dag!”

Over de Simyo Smartphone aan Zee Test

Als Sim Only provider weet Simyo hoe belangrijk het is altijd en overal bereikbaar te zijn, bij voorkeur zo voordelig mogelijk. Daarom gingen drie populaire blogs voor de Simyo Smartphone aan Zee Test op zoek naar Nederlandse hotspots om te genieten van zon, zee en gratis WiFi. One Hand in my Pocket vertrok met de smartphone naar het Zwarte Pad in Scheveningen, Barts Boekje ging naar Zandvoort en Always w/ nam poolshoogte in het Zeeuwse Domburg. Iedere blogger bezocht drie strandtenten en deelde punten uit voor sfeer, kwaliteit van de WiFi en praktische zaken als eten, parkeren en de stroomvoorziening. De volledige blogs lees je op One Hand In My Pocket, Barts Boekje en Always w/.

 

Lees ook:Test: Goedkoopste strandstoel huur je in Renesse
Lees ook:Zeeuwse kust onverminderd in trek bij toeristen!
Lees ook:Stenendieven op heterdaad betrapt!
Lees ook:Nederland koelt af in hotel aan Zeeuwse kust!
Lees ook:Drukke en zonnige Hemelvaart

1 Reacties // Reageer

One thought on “Strandtent Stenen Toko blinkt uit in ‘Smartphone aan Zee Test’!

  1. s.inbad

    Men zit in genoemde toko dan ook zo n beetje Downtown Domburg :-D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>