Test: Goedkoopste strandstoel huur je in Renesse

RENESSE – Even lekker in een strandstoel bakken op het strand, dan ben je in Renesse het goedkoopst uit. De Telegraaf nam bij strandtenten in Bloemendaal, Scheveningen, Zandvoort, Katwijk, Renesse en Domburg onder de loep.

Een strandstoel kun je het goedkoopst huren bij De Zwaluw in Renesse. Daar kost een stoel je 4 euro per dag. Ook De Branding en De Blasa Bloesa hanteren prima prijzen: 5 euro per dag. In Scheveningen betaal je bij de meeste strandtenten het dubbele. Stoelen kosten daar bij Zeezicht en Blue Lagoon een tientje per dag. Alleen Bora Bora hanteert ‘Zeeuwse’ prijzen: 5 euro. Daarmee is Scheveningen in de Telegraaftest de duurste badplaats als het om strandstoelen gaat.
Ook in Domburg nam de krant een kijkje. Daar betaal je bij De Oase, De Stenen Toko en ‘t Zeepaardje 5 euro. Katwijk is een fractie duurder dan de Zeeuwse badplaatsen, al rekent De Ster met 4,50 euro wel de op een na laagste prijs. Bloemendaal en Zandvoort zijn na Scheveningen het duurst qua stoelenhuur.
De complete uitslag van de strandstoelentest vind je hier.

Lees ook:Strandtent Stenen Toko blinkt uit in ‘Smartphone aan Zee Test’!
Lees ook:Tampons vallen uit de lucht
Lees ook:Zeeuwse meningen (37): Liever een Zeeuws dan een Hollands strand?
Lees ook:Meisje gewond!
Lees ook:Zeeland is duurste hotelprovincie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>