Steun de Vleeshal Benefietdiner!

vleeshal logo 

MIDDELBURG – De Middelburgse Vleeshal, aan de Markt, \ houdt 17 maart een bijzonder benefietdiner, waarbij tussen de gangen door verteld zal worden over het belang van en de liefde voor het verzamelen van hedendaagse kunst. Bart de Baere (directeur MuHKA Antwerpen), Wilfried Lentz (galeriehouder Rotterdam), Julia Mullié (kunsthistoricus), en Vleeshal-directeur Roos Gortzak zijn de sprekers van de avond.

Met uw aanwezigheid bij het diner steunt u de Vleeshal en laat u zien dat u het belangrijk vindt dat er een plek als de Vleeshal in Middelburg is.

Tijdens het diner is een fantastische selectie van prachtige kunstwerken te koop, variërend in prijs van €360 tot €15.000. Met werk van onder andere: Lara Almarcegui, Dario D’Aronco, Koenraad Dedobbeleer, Tamara Dees, Melissa Gordon, Job Koelewijn, Martin Kohout, Christian van der Kooy, Germaine Kruip, Joep van Lieshout, Giel Louws, Hans Overvliet, Mandla Reuter, Jennifer Tee, Ola Vasiljeva en Marijke van Warmerdam.

Het diner is een activiteit van de Vleeshal Vrienden, maar iedereen is welkom. De kosten zijn €50 per persoon en €40 als u Vleeshal Vriend bent of wordt.

Als u interesse heeft dit evenement bij te wonen, of u wilt meer informatie, mail dan naar [email protected] met het onderwerp ‘benefietdiner’.

Aanvang: 19.00 uur.

Voor meer informatie over de Vleeshal Vrienden ga naar www.vleeshal.nl/nl/vrienden

Agenda
05.03 12:00  Vleeshal Markt: Gratis rondleiding
17.03 19:00  Vleeshal Markt: Benefietdiner
26.03 14:00  Vleeshal Markt:
                     So You Don’t Get Lost in the Neighborhood #8
met Broeder Dieleman

Lees ook:Benefiettentoonstelling!
Lees ook:So You Don’t Get Lost in the Neighborhood!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Vleeshal!
Lees ook:Activiteiten De Vleeshal
Lees ook:Publieksprogramma Vleeshal: ‘Show Personality, Not Personal Items’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>