Benefiettentoonstelling!

duim omhoog

MIDDELBURG – In de Middelburgse Vleeshal Zusterstraat is tot en met zondag 4 december een benefiettentoonstelling te zien. Deze tentoonstelling is georganiseerd om de Vleeshal te steunen in tijden van terugtrekkende gemeentelijke subsidies.Vleeshal is zeer verheugd dat een groot aantal kunstenaars waarmee zij in het verleden heeft gewerkt, bereid is werken ter verkoop aan te bieden. De werken zijn van grote kwaliteit en verscheidenheid: van schilderijen, sculpturen, geluidswerken tot efemere performance.

Met het kopen van een kunstwerk steunt u niet alleen de Vleeshal maar ook de kunstenaar. 50% van de opbrengst van een werk zal naar de betreffende kunstenaar gaan en 50% naar de Vleeshal. De volgende kunstenaars doen mee: Lara Almarcegui, Dario D’Aronco, Tamara Dees, Janne van Gilst, Melissa Gordon, David Jablonowski, Job Koelewijn, Martin Kohout, Christian van der Kooy, Germaine Kruip, Joep van Lieshout, Giel Louws, Magali Reus, Mandla Reuter, Amanda Ross-Ho, Cally Spooner, Jay Tan, Jennifer Tee, Remco Torenbosch, Ola Vasiljeva, Marijke van Warmerdam. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kunstwerken.

Het benefietdiner dat aanvankelijk op 2 december zou plaatsvinden, is verschoven naar 17 maart 2017.

Lees ook:Steun de Vleeshal Benefietdiner!
Lees ook:Terugblik Nieuwjaarsreceptie De Vleeshal
Lees ook:SBKM/De Vleeshal kunstprijs: 10.000 euro voor Middelburgse kunstenaar!
Lees ook:Rondleiding in De Vleeshal en De Kabinetten van De Vleeshal!
Lees ook:Rondleiding in De Vleeshal en De Kabinetten van De Vleeshal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>