Afval appartementen

afval

HULST – In de appartementsgebouwen in de gemeente Hulst is de afvalinzameling niet allemaal op eenzelfde wijze georganiseerd. In sommige appartementsgebouwen zijn er afvalcontainers voor alle reguliere afvalstromen. In andere gebouwen ontbreken containers voor bepaalde afvalstromen.
In de loop van 2018 wordt per appartementsgebouw de afvalinzameling bekeken. In overleg met de beheerder wordt deze aangepast op de nieuwe afvalinzameling. Dit om er voor te zorgen dat ook deze bewoners afval op een juiste en makkelijke wijze kunnen scheiden.

Ook van de bewoners van appartementsgebouwen wordt verwacht dat zij met ingang van 1 januari 2018 afval goed gaan scheiden. Zij ontvangen ook de eerste voorraad plastic zakken en het GFT-bakje. De zakken met plastic & drankkartons dienen op de inzameldag op een inzamelplaats nabij het appartementsgebouw worden neergelegd.

Inwoners van appartementen die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de gemeente Hulst op tel. 14 0114.

Lees ook:Afvalinzameling verandert
Lees ook:Afval scheiden loont!
Lees ook:Inzameling plastic & drankkartons
Lees ook:Afval apart, gewoon doen!
Lees ook:Andere afvalinzameling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>