Ajax de nieuwe landskampioen!


AMSTERDAM / TERNEUZEN – De Zeeuwen zijn ervan overtuigd dat Ajax binnenkort de nieuwe landskampioen is! De bezoekers van Zeeland.Blog die de poll invullen vinden in elk geval in meerderheid dat de Amsterdamse voetballers het gaan flikken!

Zevenenvijftig procent gaat zondagochtend om acht uur voor Ajax als de grootste winnaar. Terwijl drieënveertig procent FC. Twente als de landskampioen tipt. PSV ligt er al uit. Rondvraag in Zeeland leert dat de Zeeuwen goed te spreken zijn over het aandeel dat assistent-trainer en oud-Vlissinger Danny Blind in het huidige succes heeft. Vandaag speelt Ajax uit tegen Heerenveen en volgende week zondag is de laatste wedstrijd thuis tegen regerend landskampioen FC. Twente. Deze rivaal staat ook in de finale met Ajax voor de beker. Het advies van misdaadverslaggever en Ajaxgek Peter R. de Vries: “Vandaag the moment of truth in Heerenveen. Maar Ajax moet wel uit een ander vaatje tappen dan de afgelopen weken… Met in de basis: Enoh!”

Lees ook:Meest gelezen 2011 – 6e plaats! Ajax de nieuwe landskampioen!
Lees ook:Wat vinden de Zeeuwen van Cruijff’s flirt?
Lees ook:Voetbal topclubs strijden om de landstitel…
Lees ook:AJAX bijna landskampioen! UPDATE
Lees ook:Vol verwachting klopt mijn voetbalhart! Bekerfinale Ajax – FC Twente

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ajax de nieuwe landskampioen!

  1. Rene

    Klopt, alles valt of staat met een verplichte overwinning vandaag op Heerenveen. Hoop dat de jonge AJAX spelers weten waarom het gaat vandaag. En hopelijk doen Willem II en Vitesse ook hun sportieve plicht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>