Edwin van der Sar bekijkt zichzelf in De Voetbal Experience!

MIDDELBURG – Onder veel belangstelling heeft Edwin van de Sar vanmiddag in de Voetbal Experience in Middelburg zijn expo geopend. Hij staat centraal in de expo, waarmee de keeper op een voetstuk wordt geplaatst. Door een openingshandeling kreeg Edwin de expo in beeld en genoot zichtbaar van zijn indrukwekkende verzameling shirts, prijzen en andere voetbalrelikwieën. De expo is tot stand gekomen door zijn biograaf Jaap Visser.

Naast een serie trofeeën, zijn ook zijn eerste en laatste voetbalshirt toegevoegd. Tevens zijn foto´s van bijzondere momenten uit zijn carrière te bewonderen. Edwin van der Sar, Neerlands beste keeper, mag zich tevens recordhouder van Oranje noemen. Niemand meer vertegenwoordigde het nationale elftal dan hij.

Edwin van der Sar Foundation
Tegenwoordig zet hij zich, samen met zijn vrouw in, voor de Edwin van der Sar Foundation. Deze foundation zet zich, samen met andere organisaties en bedrijven, in om het leven van mensen met een (niet aangeboren) hersenbeschadiging te verbeteren. Daarnaast kent de Edwin van der Sar Foundation een eigen stimuleringsfonds waar verenigingen en stichtingen direct een aanvraag kunnen indienen voor een financiële bijdrage t.b.v. een eigen project. Ook dit werk, schittert in de expo.

De Voetbal Experience, meer dan genoeg te beleven
De Voetbal Experience is meer dan een plaats waar voetbalspullen te zien zijn. Het is dé plek waar de belangrijkste bijzaak in het leven te zien, te horen, te voelen en vooral te spelen is. Daarnaast maakt de bezoeker kennis met de belangrijkste schatten uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis, waaronder de gewonnen beker van de EK-finale uit 1988.
In de commentatorstudio kunnen bezoekers zelf commentaar bij een wedstrijd inspreken en op het speelveld hun voetbalkunsten vertonen. Op 3.000 vierkante meter vloeroppervlak is meer dan genoeg te beleven. Voetbal Experience is vermaak voor jong en oud.

Voetbal Experience is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur.Foto: Voetbal Experience.

Lees ook:Edwin van der Sar opent eigen expositie in Voetbal Experience!
Lees ook:Edwin van de Sar opent vandaag zijn eigen expo in Voetbal Experience!
Lees ook:Nederland likt zijn wonden: Voetbal Experience heeft de pleister!
Lees ook:Voetbal Experience eert De Generaal Rinus Michels!
Lees ook:Onze grootste tegenstander de Deutsche Mannchaft krijgt aandacht bij voetbalmuseum Voetbal Experience

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>