Beachgames Middelburg!

beachgames middelburg

MIDDELBURG – De Middelburgse Markt is van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 juni de plaats voor beachsoccer, beachvolleybal en vele andere strandsporten.

Vrijdag 17 juni

Opening Beachgames door handbalvereniging EMM/Olympus. Naast handbalclinics verzorgen zij een onderling toernooi in de verschillende leeftijdscategorieën

Zaterdag 18 juni

Beachsoccerday met Zeelandia-Middelburg. Alle jeugd en senioren elftallen zullen een beachsoccertoernooi spelen. In de verschillende leeftijdscategorieën zal er gestreden worden om de 1e plek. “s avond heeft u nog de mogelijkheid om in te schrijven met een team van minimaal 7 personen.

Zondag 19 juni

Het Horecabeachvolleybal toernooi zal vanaf 10.00 uur ’s ochtends plaatsvinden. Meer dan 40 teams zullen strijden om de felbegeerde Beachvolleybal wisseltrofee. Traditioneel sluiten enkele cafés af met een barbecue. Schrijf jouw team nu in

Maandag 20 juni

Het voorgezet onderwijs is deze dag aan de beurt. De leerlingen van het nehalennia zullen vanaf 09.00 uur verschillende beachsport workshops volgen. Rugbyclub Oemoemenoe verzorgd het beachrugby en leerlingen van het CIOS zullen een clinic beachvolleybal geven.

Vanaf 16.00 uur is het strand gereserveerd voor de Middelburgse jeugd. Met instuif achtige activiteiten kunnen zij vrijblijvend kennis maken met verschillende beachsporten.

Dinsdag 21 juni

De ochtend is gereserveerd voor het speciaal onderwijs. Leerlingen van OPDC Griffioen en het Bolwerk zullen hun jaarlijkse beachsoccertoernooi spelen. Aangevuld met voetbalactiviteiten als de Speedtest, kontje trap en de Pannakooi.

De middag is gereserveerd voor het basisonderwijs. De ABS zal verschillende clinics volgen waaronder één van korfbalinternational en sportambassadrice van de gemeente Middelburg, Anita de Ridder

Aansluitend aan deze activiteit neemt de korfbaljeugd van Swift en Top het veld over om naast de clinics een onderling beachkorfbaltoernooi te spelen in de leeftijdscategorieën D-C en Mix A-B jeugd.

Lees ook:Vierde editie Beachgames
Lees ook:Sporten in de herfstvakantie!
Lees ook:Citroën City Beach Tour in Middelburg!
Lees ook:Volg de Winterspelen!
Lees ook:Acreon opent deuren tijdens ‘Week van Zorg en Welzijn’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>