Voetbal Experience aast op WK beker!

wk beker

MIDDELBURG – Het Nederlands elftal moet hem zondagavond eerst nog even winnen, maar Voetbal Experience in Middelburg aast nu al op de WK beker. “Wij zijn bezig om de trofee naast de cup van 1988 te krijgen”, bevestigt Maureen Jansen van de Middelburgse voetbalattractie.

“De WK beker zal dan via de KNVB naar ons komen. Wij hebben er tot nu toe nog geen toezeggingen over gekregen, maar zullen onze contacten blijven gebruiken”, vertelt ze verder. “Wij willen die prijs graag in Voetbal Experience hebben, zodat de beker van 2010 de topper in onze collectie zal zijn. Niet alleen voor ons, maar voor heel Nederland is dat belangrijk.” Jansen blijft redelijk nuchter en beseft dat de prijs eerst binnen gehaald moet worden. “Dan volgt de huldiging, dus de  beker van het WK zal maandag nog niet in Voetbal Experience zijn”, vat Jansen samen.  Ze geeft toe dat de lobby door Voetbal  Totaal wordt gedaan.

Lees ook:Nederland likt zijn wonden: Voetbal Experience heeft de pleister!
Lees ook:EK-beker van 1988 staat voortaan in Middelburg
Lees ook:Hugo Borst bij presentatie Voetbal Experience
Lees ook:Gouden Schoen scoort kijkers in Voetbal Experience
Lees ook:Arjen Robben schenkt zijn Champions League-shirt aan Voetbal Experience!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>