Bijna vol: Zeeland in trek als vakantieplek

volle camping

VLISSINGEN – Op het moment dat uw Zeeland.blog reporter dit bericht tikt regent het in Zeeland. Maar ondanks het gespetter op maandagochtend zitten de toeristische accommodaties nagenoeg vol.

De Zeeuwse campings, hotels en pensions hebben sinds het afgelopen weekeinde een bezetting van vijfennegentig procent. Langs de kust zit trouwens alles mudjevol, maar de minicampings en de hotelletjes iets verder het Zeeuwse land in hebben soms nog wel een plekje over. De topdrukte komt door de start van de bouwvak. Veel vakantieplaatsen zijn vooraf gereserveerd. Toch komen er ook gelukzoekers op de bonnefooi. De schoolvakanties in Zeeland duren overigens tot en met  5 september. (Veel Nederlandse scholiertjes zitten dan alweer een tijdje in de klas). Dan keert weer even de rust terug in de provincie. Tijdens de herfst worden er wederom toeristen verwacht. Dan hebben de scholen als volgt vakantie:  Leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs in Midden- en Zuid Nederland kunnen weer gaan lanterfanten van 16 tot en met 24 oktober. De leerlingen uit Noord Nederland mogen dat van 23 tot en met 31 oktober doen.

Lees ook:Meest mediawijze klas van Zeeland staat in Vlissingen
Lees ook:Scholieren zijn bus beu
Lees ook:Zeeuwse herfst!
Lees ook:Zeeland krijgt leeuw terug!
Lees ook:Bij het Vlissingse Scheldemond College: Een MBO-diploma – vier maanden na het VMBO diploma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>