Wilders helpt mee aan bouw Turkse moskee!

MIDDELBURG / VLISSINGEN – Omdat de poll op Zeeland.Blog duidelijk maakt dat het in Zeeland dramatisch is gesteld met de populariteit van PVV voorman Geert Wilders gaan wij hem een handje helpen. En hebben een positief programma samengesteld als Wilders op woensdag 23 februari in de namiddag onze provincie bezoekt.

Om 15.00 uur begint Wilders zijn bezoek op de Middelburgse reli-boulevard. Daar gaat hij meehelpen aan de bouw van de Turkse moskee! Er is een enorme vertraging, dus handige hanen zijn van harte welkom. Om 16.15 uur spoedt de blondgelokte politicus zich naar het verderop gevestigde asielzoekerscentrum en geeft daar Nederlandse taalles aan de buitenlandse gasten. Dan verplaatst Wilders zich naar het Vlissingse Middengebied waar hij samen met de Marokkaanse overlastjeugd poffertjes gaat bakken voor de oudjes die boven de Lidl wonen en normaal gesproken door de jeugd getreiterd worden. Dat levert hem vast populariteit in het Zeeuwse op!

Lees ook:Zeeuwse CDA peilt liefde voor Wilders
Lees ook:Meest besproken 2011 – 8ste plaats! – Geert Wilders: “Marokkaans straattuig het land uit!”
Lees ook:Wilders komt Zeeuwen lastig vallen!
Lees ook:Geert Wilders: “Marokkaans straattuig het land uit!”
Lees ook:Goese wethouder De Bat is bang voor Wilders

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wilders helpt mee aan bouw Turkse moskee!

  1. ali

    Een bom op Mohammed vind de heer Wilders wel normaal?!Voor moslims is dat een grote beledeiging, maar wij noemen het vrijheid van meningsuiting. Hetzelfde wordt nu weer afgebeeld tegen de heer Wilders en dan begint hij meteen te huilen. Wat is dit toch een zielig mannetje. Elke PVVer die dit steunt, kan toch echt niet zieliger worden

      /   Reply  / 
  2. maltje

    Aan de uitslag van de poll te zien is de hr.Wilders en zijn aanhang niet erg populair bij de Zeeuwen, ondanks dat ik de term rotte eierenontvangst een erg wilderiaans statement vind. Dat moet anders kunnen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>