Geert Wilders: “Marokkaans straattuig het land uit!”


VLISSINGEN – “Marokkaans straattuig moet in Gouda geen karateles krijgen maar strenge straffen of nog beter: het land uit! De PVV stelt Kamervragen”, aldus de blondgelokte PVV-voorman Geert Wilders. Vanuit Vlissingen volgen veel bewoners de situatie nauwlettend. Daar is in het Middengebied ook sprake van overlast door Marokkaanse jeugd. Maar daar krijgen de opgeschoten Arabische lastpostjes allang vechtles in een cultureel centrum aan het Pablo Picassoplein!

Vragen over vechtsportlessen voor Marokkaanse tuig in Gouda
Vragen van de leden Van Klaveren, Bontes en Wilders (allen PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken over gratis vechtsportlessen voor overlastgevend tuig in Gouda.

1.)
Bent u bekend met het artikel ‘Gouda leert Marokkaanse probleemjongeren karate’ ? (*)

2.)
Deelt de minister de visie van de PVV dat het belonen van agressief en overlastgevend gedrag door Marokkaans straattuig, blijk geeft van totale gekte bij de gemeente Gouda?

3.)
Welke maatregelen is de minster van plan te treffen ten einde projecten stop te zetten die haaks staan op de afspraak uit het regeerakkoord geen doelgroepenbeleid meer te voeren?

4.)
Welke kosten zijn gemoeid met dit zoveelste nutteloze project en is de minister, in navolging van de PVV, van mening dat de gemaakte kosten gekort dienen te worden op het gemeentefonds?

5.)
In hoeverre is de minister het eens met de PVV dat het beter is agressief en overlastgevend tuig keihard te straffen en daar waar mogelijk de Nederlandse nationaliteit af te nemen en uit te zetten in plaats van gratis vechtsportlessen aan te bieden?

(*) Algemeen Dagblad, 4 augustus 2011

Lees ook:Meest besproken 2011 – 8ste plaats! – Geert Wilders: “Marokkaans straattuig het land uit!”
Lees ook:Wilders helpt mee aan bouw Turkse moskee!
Lees ook:Vlissingse Marokkanen onder vuur
Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:Rutte en Wilders bij Zeeland.Blog: 1 APRIL!!!

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Geert Wilders: “Marokkaans straattuig het land uit!”

  1. Silas

    Aan de schrijver: Wie bedoel je nu eigenlijk met “Marokkaanse jeugd” – “Arabische lastpostjes”? Wat Wilders bedoeld is mij wel duidelijk, maar duidelijkheid van de schrijver in dit stuk is wel op zijn plaats. Het is anno 2011 blijkbaar gewoon om stempels op mensen te drukken, het liefste grote groepen mensen en dan vooral heerlijk generaliseren. Dit doen we van mensen hun (zogenaamde) afkomst, huidskleur, religie en/of geaardheid.
    Een voorbeeld: mijn grootouders zijn geboren is Ierland, mijn ouders en ik zelf in Nederland. Ik ben Katholiek en heb een blanke huidskleur. O ja en ik ben heteroseksueel. Mocht ik nu hangen op straat, vervelend en verveeld gedrag vertonen, behoor ik dan tot Ierse Jeugd? Of tot Katholieke lastpostjes? O nee, want dat hoort tot “onze” zogenaamde Westerse cultuur. Dat benoemen wij niet in Nederland.
    Ik wil een ieder er op wijzen dat ook de jeugd met welke roots dan ook, in ons land onderdeel zijn van onze samenleving. DEAL WITH IT! Door te stigmatiseren en te generaliseren drijf je deze jeugd enkel verder weg. En een ieder die dit doet is mede verantwoordelijk voor de overlast die hij/zij van hen heeft!

      /   Reply  / 
  2. aallii

    of pvv naar onbewoonde eiland sturen is ook goed oplossing

      /   Reply  / 
    1. nico

      ze zijn de weg kwijt in gouda

      uitstekend dat geert wilders dit aankaart!

        /   Reply  / 
      1. Silas

        En waar mogen wij u naartoe sturen wanneer u de weg kwijt bent? Hop het land uit…wegwezen! O nee, dat kan zeker niet omdat Nederland uw land van herkomst is!? DAT GELDT EVENEENS VOOR DIE ONTSPOORDE JEUGD! Nederland is in een vrije val, waar geen enkele samenleving meer toegepast kan worden.

          /   Reply  / 
      2. Frank Bikker

        Onze grote blonde Leider kaart wel veel aan, maar hij geeft nooit een oplossing of het moet zijn oprotten, waarvan hij zelf weet dat dat niet kan, maar dat doorziet zijn hersenloos stemvee niet.

          /   Reply  / 
  3. Silas

    Waar blijft overigens de reactie van de tot zichzelf benoemde journalist?

      /   Reply  / 
  4. Jules Vismale

    Mocht ik gratis karateles krijgen, ik ben voor 25% van Surinaamse afkomst, om mijzelf in toom te houden (en dan niet eens van dat idiote bestuur uit Gouda dat de Marokkaanse jeugd al tijdenlang verkiest boven de oorspronkelijke bevolking) dan zou ik, mocht ik door zulk soort lui aangevallen worden en te horen krijgen van de linkse bestuurders dat ik lief en aardig tegen hen moet zijn, alvast één ding doen: ik zou meteen een aantal welgemikte en stevige karateschoppen gebruiken om zowel dat Goudse bestuur alsmede de Marokkaanse ettertjes een paar harde trappen onder hun kont te verkopen en dan meteen richting Mekka! En laat Marokkanen die zich wél infiltreren in Nederland gewoon hun misdragende soortgenoten als een steen des aanstoots verwerpen!

      /   Reply  / 
    1. Frank bikker

      Zeg Jules, wie zijn die infiltrerende Marokkanen in Nederland? Wat taallesjes nodig?

        /   Reply  / 
      1. Jules Vismale

        @ Frank, ik versta onder die infiltrerende Marokkanen degenen die zich wél aan de Nederlandse taal, cultuur, gewoontes, geloof, normen en waarden hebben aangepast en zich in Nederland netjes gedragen! Overigens weet ik niet of jij ooit last hebt gehad van het soort Marokkaans “straattuig” uit Gouda (ik ben gelukkig nog door zulk soort gasten ontzien daar ik door mijn 25% negerbloed, net als veel Marokkanen, een getinte huid heb, donker haar en bruine ogen en volgens hen daarom allochtoons overkom) maar mocht je misschien door hen worden aangevallen, vraag dan aan dat Goudse bestuur of jij evengoed gratis karatelessen van hen krijgt om die gasten van je lijf af te houden. Hetzelfde geldt feitelijk ook voor autochtoonse “straattuig” als die zich tegen fatsoenlijke burgers misdragen en dat zijn er helaas héél wat!

          /   Reply  / 
        1. Frank Bikker

          Even een woordenboek gebruiken en opzoeken wat het verschil tussen integreren en infiltreren is. Nog even een feitje iemand die zwart of gedeeltelijk zwart is gebruikt de term zwart/ blakkaman en nooit neger. Dat is enkel voor bounties of uncle Toms! Ik zou je aanraden om je even te verdiepen in jouw gedeeltelijke afkomst. Kun je misschien wat van leren en ook hoe er hier pakweg 25 jaar geleden tegen zwarten werd aangekeken door Hollanders met hun zogenaamde traditionele waarden.

            /   Reply  / 
          1. Jules Vismale

            @ Bikker, ongeacht of je het wel of niet met me eens bent kan ik die aanrader van je alleen gebruiken voor mijn opa, Jules Vismale sr. die in de jaren ’30 in Nederland kwam wonen vanuit Suriname, meer dan 80 jaar geleden! Kleurlingen en zwarten waren toen nog een zeldzaamheid in ons kikkerlandje maar mijn opa was héél goed bevriend met blanken (één van zijn beste vrienden was zelfs een Jehova getuige!) en hij had zelfs, als enige kleurling, in het Nederlandse leger gediend. Tijdens WO II werd mijn opa om zijn afkomst door de nazi’s gediscrimineerd wat hem zijn baan kostte in Eindhoven bij Philips. In Vlijmen runde hij een café dat de “Negerhut” heette, genoemd naar Uncle Tom, en verborg daar een Canadese piloot voor de nazi’s al werd deze kerel later wegen “desertatie” gefusilleerd door de geallieerden! Jules Vismale sr. wist zelfs tijdens zijn evacuatie naar Heusden door V2-raketten aan de dood te ontsnappen toen de Duitsers het stadshuis aldaar (met 144 Nederlanders erin) opbliezen! Mijn opa had het gedrag van misdragende en normloze Marokkanen stellig afgekeurd, net als ik dus, maar je had persoonlijk niet aangegeven of jij last van die lui hebt! Als je ze bij je thuis uitnodigd en ze met geld, cadeau’s, koffie, thee en gebak overlaadt in de hoop dat ze daar lief en aardig door worden dan zal het eindresultaat vaak héél anders uitpakken en je later alsnog gaat wensen dat ze Nederland worden uitgejaagd!

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>