Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone op PROVADA!

zeeuwse vlag
AMSTERDAM / TERNEUZEN – De Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone neemt voor het eerst deel aan de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Deze beurs vindt op 4, 5 en 6 juni plaats in de Amsterdamse RAI.

Gedurende de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, investeerders, woningcorporaties, eindgebruikers, bestuurders, regio’s en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Gemeente Terneuzen, Zeeland Seaports en Economische Impuls Zeeland brengen daar samen de Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone als kansrijke vestigingsregio en poort naar Europa onder de aandacht. De Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone is te bezoeken op stand 11- 25 in hal 11, de Hollandhal.

De Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone is een gebied waar een diepzeehaven, uitstekende logistieke mogelijkheden, filevrije en multimodale verbindingen en een sterke en innovatieve industrie aanwezig zijn. Het biedt volop kansen voor bedrijven die zich er vestigen. Dat is de boodschap die tijdens de PROVADA voor het voetlicht wordt gebracht. Bestuurders en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven die op de stand aanwezig zijn vertellen over de biogebaseerde economie, de sterke en toekomstgerichte infrastructuur, de logistieke wereldspelers en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van maintenance. Ook lichten ze de vele kansen die daarmee samenhangen nader toe.

Bezoekers van de stand kunnen op dinsdagmiddag 4 juni lunchen met Ben de Reu, gedeputeerde van de provincie Zeeland, en Rob Rutjens, Development Manager Valuepark bij Dow Chemical. Op woensdag 5 juni kan er onder het genot van Zeeuwse oesters gesproken worden met Dick ten Voorde, directeur van Economische Impuls Zeeland (de provinciale ontwikkelingsmaatschappij), en Wies Saman, secretaris van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging. Ontbijten met Jan Lonink, burgemeester van Terneuzen, Hans van der Hart, CEO bij Zeeland Seaports, en Edie Engels, Managing Director van ICL-IP, kan op donderdagochtend 6 juni. Later die dag kan er kennisgemaakt worden met Jaap Bos, wethouder Economische Zaken van de gemeente Terneuzen.

Inschrijven voor de genoemde evenementen kan via http://www.provada.nl/bijeenkomsten.

Lees ook:Internationaal veiligheidscentrum Kanaalzone!
Lees ook:Interactieve maquette Kanaalzone in Portaal van Vlaanderen!
Lees ook:Zeeuws Kenniscentrum Logistiek online!
Lees ook:Inspiratiekaart ‘De Groene Kanaalzone’ gratis verkrijgbaar!
Lees ook:Bijna drie ton subsidie voor algenproject Yara Sluiskil!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>