Letty Demmers waarnemend-burgemeester Vlissingen!

Letty Demmers blog
VLISSINGEN – Letty Demmers-van der Geest wordt de waarnemend-burgemeester van Vlissingen. Dat heeft provincie Zeeland maandagmiddag bekend gemaakt.

Ze was eerder wethouder in Bergen op Zoom. In 1997 werd Demmers benoemd tot burgemeester van de gemeente Reusel-De Mierden. In 2002 haalde ze met een sollicitatie voor het burgemeesterschap van Best de landelijke pers nadat de gemeenteraad had besloten een referendum te houden over de voordracht van de nieuwe burgemeester. Zij versloeg de andere kandidaat en werd zo de eerste gekozen burgemeester van Nederland. Per 1 januari 2009 heeft ze haar burgemeesterschap neergelegd en is gaan weken bij de regiopolitie Zeeland.

In september van dat jaar werd zij Korpschef van de regiopolitie Zeeland, waar Demmers met Els Brekelmans (plaatsvervangend korpschef) de korpsleiding vormde. Ze volgde daarmee Fup Goudswaard op die in 2008 vertrok.

Haar oud-collega en politiewoordvoerder Alwin Don maandagavond: “Gemeente Vlissingen en alle Vlissingers: gefeliciteerd met Letty Demmers als tijdelijk burgemeester. Een geweldige vrouw.”

Lees ook:Vlissingse invalburgemeester blijft langer!
Lees ook:Henk van Essen plaatsvervangend korpschef!
Lees ook:Vertrekkende Vlissingse burgemeester Demmers Koninklijk onderscheiden!
Lees ook:Letty Demmers nu Vlissings burgermoeder!
Lees ook:Letty Demmers voorzitter D66

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>