Vlissingse invalburgemeester blijft langer!

Letty-Demmers-blog

VLISSINGEN - Burgemeester Letty Demmers – Van der Geest blijft in ieder geval tot in 2015 waarnemend burgemeester van Vlissingen. Dit meldt de plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad van Vlissingen, Coen van Dalen.

Met het oog op de grote opgaven waarvoor de gemeente Vlissingen momenteel staat en het belang van kwaliteit en continuïteit in bestuur, is besloten de vacature voorlopig nog niet open te stellen. Dit besluit is genomen in overleg tussen de Commissaris van de Koning in Zeeland, Han Polman en de fractievoorzitters, met instemming van minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Burgemeester Demmers startte eind september vorig jaar als waarnemend burgemeester. Zij zou in elk geval tot na de gemeenteraadsverkiezingen in maart van dit jaar blijven. Na de verkiezingen is de openstelling van de burgemeestersvacature in Vlissingen onderwerp van gesprek geweest tussen de Commissaris van de Koning en de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Vlissingen. Nu is in overleg besloten tot voorzetting van het waarnemend burgemeesterschap.

Lees ook:Burgemeester Demmers blijft (voorlopig) in Vlissingen!
Lees ook:P.A. Zoon blijft waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Piet Zoon waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Peter Cammaert waarnemend burgemeester in Sluis!
Lees ook:Letty Demmers waarnemend-burgemeester Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>