Vertrekkende Vlissingse burgemeester Demmers Koninklijk onderscheiden!

Letty-Demmers-blog

VLISSINGEN -  Koning Willem-Alexander heeft Letty Demmers-Van der Geest benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De commissaris van de Koning in Zeeland, Commissaris van de Koning Han Polman heeft de versierselen afgelopen week aan Demmers uitgereikt tijdens de buitengewone raadsvergadering ter gelegenheid van haar afscheid als waarnemend burgemeester in Vlissingen.

Mevrouw Demmers krijgt de onderscheiding voor haar verdiensten in verschillende bestuurlijke hoofd- en nevenfuncties. Sinds september 2013 was zij waarnemend burgemeester in Vlissingen, waar zij een onderscheidende rol heeft gespeeld in het herstel van de bestuurlijke verhoudingen. Hiervoor was zij onder meer korpschef in Zeeland, burgemeester in Reusel-De Mierden en Best en wethouder in Bergen op Zoom.

Gedurende haar loopbaan vervulde mevrouw Demmers ook vele maatschappelijke nevenfuncties onder meer op het terrein van amateurkunst, zorg voor gehandicapten en zorg voor kinderen en jongeren met gedragsproblemen.

Na haar vertrek als waarnemend burgemeester in Vlissingen blijft mevrouw Demmers ook in Zeeland nog actief, onder meer als voorzitter van de Raad van Toezicht van Scalda, school voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.

Lees ook:Burgemeester Demmers blijft (voorlopig) in Vlissingen!
Lees ook:Vlissingse invalburgemeester blijft langer!
Lees ook:Letty Demmers nu Vlissings burgermoeder!
Lees ook:Letty Demmers waarnemend-burgemeester Vlissingen!
Lees ook:Waarnemend burgemeester Reimerswaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>