Roekeloos rijgedrag!

snelheidsmaniak
TERNEUZEN – De politie heeft afgelopen zondagavond in Terneuzen een 33-jarige automobilist aangehouden wegens roekeloos rijgedrag en het overschrijden van de maximale snelheid met 70 km/u. De man bleek niet gedronken te hebben, waarom de man er dan toch vandoor ging is nog onduidelijk.

Politiemensen zagen op de Transportstraat in Terneuzen een voertuig rijden. Al snel bleek dat de bestuurder een controle wilde ontwijken. Toen de politie de bestuurder wilde laten stoppen ging hij er vandoor en een achtervolging was het resultaat. De man reed met hoge snelheid over de mr. F.J.Haarmanweg. Na een achtervolging door de Bloemenbuurt verloren de agenten hem uit het oog, daar ze hun snelheid hadden aangepast vanwege de verkeersveiligheid. Kort hierop zagen ze de bestuurder uitstappen in een hofje van de Rozenstraat en zagen dat hij zijn vluchtpoging al rennend vervolgde. Kort hierop kon de man worden aangehouden op de kruising Meidoorn/Rozenstraat. Na onderzoek bleek de man nog een openstaande boete te hebben van 190 euro. De man bleek niet gedronken te hebben. Tegen de man wordt een proces-verbaal van roekeloos rijgedrag en het overschrijden van de maximale snelheid opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Lees ook:Arrestaties na dollemansrit!
Lees ook:Achtervolging scooterrijder!
Lees ook:Politieachtervolging!
Lees ook:Automobilist ramt vangrail na achtervolging
Lees ook:Alcoholcontrole!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>