Naam voor sportcomplex!

Vraagteken blog
ZIERIKZEE – De gemeente Schouwen-Duiveland is op zoek naar een naam voor het sportcomplex dat aan de Lange Blokweg in Zierikzee komt, denkt u mee? Suggesties kunt u insturen tot en met eind februari. De winnende naam wordt bekendgemaakt bij de opening van het complex, naar verwachting aan het einde van de zomer van 2014.

De winnaar ontvangt een membercard, inclusief welkomstpakket, waarmee je een jaar lang gratis kunt fitnessen en zwemmen en de eer dat zijn naam voor altijd bij de ingang prijkt.

Meedoen
De hele maand februari kunt u suggesties insturen met dit antwoordformulier. Het is mogelijk om meerdere namen in te sturen. Een jury selecteert vervolgens 3-5 namen. Deze namen worden in april gepubliceerd op de gemeentelijke website. Vervolgens krijgen alle inwoners de gelegenheid om te stemmen. De naam met de meeste stemmen wint.

Achtergrondinformatie
Het sportcomplex bestaat uit het sportcentrum, een clubgebouw en velden voor de hockey, korfbal en handbalvereniging. Doordat al deze voorzieningen dicht bij elkaar liggen, kunnen we spreken van een sportboulevard. Deze locatie verdient een passende en herkenbare naam. Het sportcentrum op het sportcomplex behoort overigens niet tot de prijsvraag en krijgt de naam van exploitant Laco op de gevel. Gedurende het traject voor de ontwikkeling van het sportcentrum is er vanuit de gemeente aandacht geweest voor de belangen van burgers en belanghebbenden. Deze koers willen we vasthouden en daarom dagen we de inwoners uit om met een goede naam te komen.

Lees ook:Het kan nog: verzin een naam voor het Mfc Oostburg!
Lees ook:Hoe parkeren?
Lees ook:Geld gejat uit sportcomplex Zierikzee
Lees ook:Overstag-kadernota Maatschappelijke voorzieningen!
Lees ook:Inspraakperiode: Beleid voor hondenbezitters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>