Dansdroom!

dansdroom

VLISSINGEN - De Fabriek van de Dansdroom, is de naam van de dansvoorstelling die op 8 november speciaal voor de ‘De Machinefabriek’ in Vlissingen wordt gemaakt door De Dutch Don’t Dance Division.

 De organisatoren, Stichting Danzee in samenwerking met SCOOP, hebben hiertoe opdracht gegeven in het kader van Dansdroom Zeeland.
Dansdroom Zeeland

Dansdroom Zeeland is een grootschalig en uniek dansproject waarbij Zeeuwse amateurdansers de kans krijgen onder leiding van een topchoreograaf een dansstuk in te studeren. Hiermee staan zij in het voorprogramma van professionele dansgezelschappen zoals Introdans op 20 november 2014 in de Stadsschouwburg Middelburg en Isabelle Beernaert op 31 januari 2015 in het Scheldetheater Terneuzen of dansen zij mee in de locatievoorstelling van De Dutch Don’t Dan-ce Division op 8 november in De Machinefabriek in Vlissingen.

De Fabriek van de Dansdroom

De artistieke invulling van De Fabriek van de Dansdroom is afkomstig van Rinus Sprong en Thom Stuart van De Dutch Don’t Dance Division. Zij zijn bij het grote publiek vooral bekend door hun deelname aan The Ultimate Dance Battle waarin zij beiden de finale haalden, in het dagelijks leven vormen zij de artistieke leiding van het Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division.

Naast de talentvolle juniordansers van De Dutch Don’t Dance Division, dansen in deze grootse voorstelling circa 170 Zeeuwse amateurdansers mee, afkomstig van MBO Dans Goes, Scheldemond College Vlissingen en diverse Zeeuwse basisscholen en dansscholen. Inschrijven om mee te dansen kan inmiddels niet meer, maar komen kijken op 8 november kan wel. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 5, – en zijn verkrijgbaar via www.cultuurwerf.nl

Lees ook:Fabriek van de Dansdroom!
Lees ook:Dansdroom Zeeland!
Lees ook:Dansdroom!
Lees ook:Dansdroom dichtbij voor Zeeuws talent!
Lees ook:Dansweek bruist…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>