Burgemeester Demmers blijft (voorlopig) in Vlissingen!

Letty-Demmers-blog

VLISSINGEN – Letty Demmers-van der Geest blijft voorlopig waarnemend burgemeester van Vlissingen. De commissaris van de Koning, de heer J.M.M. (Han) Polman, heeft de gemeenteraad van Vlissingen deze week laten weten dat hij na de zomervakantie dit jaar weer met de fractievoorzitters in overleg zal treden over de openstelling van de burgemeestersvacature.

Het besluit van de commissaris van de Koning is genomen mede met het oog op de grote opgaven waarvoor Vlissingen op dit moment staat.

Na een overleg met de fractievoorzitters in de Vlissingse gemeenteraad en de waarnemend burgemeester eerder dit jaar heeft de commissaris van de Koning de Minister van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties daarom verzocht om de burgemeestersvacature in Vlissingen nog niet open te stellen. De Minister heeft hiermee ingestemd.

Na de zomervakantie dit jaar zal de commissaris van de Koning opnieuw met de fractievoorzitters en de waarnemend burgemeester overleggen en op basis hiervan de minister adviseren om de vacature al dan niet open te stellen.

Lees ook:P.A. Zoon blijft waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Vlissingse invalburgemeester blijft langer!
Lees ook:Waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Peter Cammaert waarnemend burgemeester in Sluis!
Lees ook:Piet Zoon waarnemend burgemeester Reimerswaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>