P.A. Zoon blijft waarnemend burgemeester Reimerswaal!

burgemeester ambtsketen

KRUININGEN – P.A. Zoon blijft voorlopig waarnemend burgemeester van Reimerswaal. De commissaris van de Koning, de heer J.M.M. (Han) Polman, heeft de gemeenteraad van Reimerswaal deze week laten weten dat hij uiterlijk in maart 2017 weer met de fractievoorzitters in overleg zal treden over de openstelling van de burgemeestersvacature.

Het besluit van de commissaris van de Koning is genomen met het oog op de wenselijkheid van de verdere concretisering en uitvoering van de agenda voor verbetering, zoals geadviseerd door de heer G.J. Jansen in zijn rapport van 10 februari 2016.

Na overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad, de wethouders en de waarnemend burgemeester van Reimerswaal eerder deze maand heeft de commissaris van de Koning de Minister van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties daarom verzocht om de burgemeestersvacature in Reimerswaal nog niet open te stellen. De Minister heeft hiermee ingestemd.

Uiterlijk in maart 2017 zal de commissaris van de Koning opnieuw met de fractievoorzitters, de wethouders en de waarnemend burgemeester overleggen en op basis hiervan de minister adviseren om de vacature al dan niet open te stellen.

Lees ook:Burgemeester Demmers blijft (voorlopig) in Vlissingen!
Lees ook:Peter Cammaert waarnemend burgemeester in Sluis!
Lees ook:Piet Zoon waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Vlissingse invalburgemeester blijft langer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>