Visiedocument Krachtig verbonden!

sluis

SLUIS - Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 2.1 Wet ruimtelijke ordening, artikel 2.1.2 van de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 en artikel 2 van de inspraakverordening gemeente Sluis bekend dat de ontwerp-visie ‘Krachtig verbonden, Visiedocument 2016-2020′ ter inzage wordt gelegd. De visie is een herziening van de structuurvisie, het Wmo-beleidsplan, de woonvisie en gebiedsplan ‘Natuurlijk Vitaal’.

Een woordvoerder: “De ontwerp-visie ‘Krachtig verbonden’ ligt met ingang van 17 september 2015 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC) Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via www.gemeentesluis.nl. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten de openingstijden worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer A. van Hoeve en/of mevrouw G. Naeije (ruimtelijke aspecten) of de heer J. Koppert (Sociaal Domein), allen van de afdeling Beleid & Beheer.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders over de ontwerp-visie ‘Krachtig verbonden’ op de volgende wijze:

Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg; Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met de heer A. van Hoeve via tel. 0117 – 457 184, mevrouw G. Naeije via tel. 0117 – 457 242 of de heer J. Koppert, tel. 0117 – 457 147 van de afdeling  Beleid & Beheer; Mondeling: tijdens de inloopbijeenkomst op 6 oktober van 14.00 uur tot 19.00 uur in de kantine van het gemeentehuis (achteringang hoofdgebouw Raadhuisplein).”

  • Raadpleeg hier de notitie voor de commissie R/AB
  • Download hier het visiedocument Krachtig verbonden

 

Lees ook:Wijzigingsplan Galgenstraat Sint Kruis!
Lees ook:Inpassingsplan Marinierskazerne!
Lees ook:Inspraakprocedure ontwerp-gebiedsvisie Schelphoek!
Lees ook:Regels gokken in Sluis
Lees ook:Doe mee en realiseer voor Oostburg een aantrekkelijke entree!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>