DELTA-directeur Kamerbeek vertrekt inderdaad!

delta

MIDDELBURG – Op Zeeland.Blog heeft u het dit weekeinde al kunnen lezen: De Delta-baas vertrekt. Een woordvoerder van het energiebedrijf in Middelburg maandag: “In goed onderling overleg hebben CEO Arnoud Kamerbeek en de Raad van Commissarissen besloten dat hij DELTA gaat verlaten.

Er is ophef ontstaan over de salarisverhoging die de heer Kamerbeek in 2015 ontving. Met de op handen zijnde verplichte afsplitsing van de netwerken van DELTA per 30 juni 2017 en de verdere gevolgen die dat voor DELTA heeft, is de relatie met alle stakeholders van zeer groot belang.

Frank Verhagen, CFO en enige bestuurder van DELTA N.V, vervult thans ook de functie van CEO. De Raad van Commissarissen zal zo spoedig mogelijk invulling geven aan de noodzakelijke versterking van de Raad van Bestuur. Uiteraard zal daarover advies worden gevraagd aan de Centrale Ondernemingsraad en aan de Commissie van Aandeelhouders van DELTA N.V.”

Lees ook:Frohn vertrekt bij DELTA!
Lees ook:Arnoud Kamerbeek directeur DELTA!
Lees ook:Rob Frohn topman energiebedrijf DELTA!
Lees ook:800.000 euro voor vertrekkende Delta-topman Kamerbeek!
Lees ook:Plannen DELTA-aandeelhouders!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>