Inloopavond voor zorgprofessionals!

middelburg logo

MIDDELBURG – De gemeenteraad van Middelburg heeft beleid vastgesteld voor de Wmo en de Jeugdhulp in de pentekening. Een raadsbrede werkgroep onderzoekt hoe dat beleid in de praktijk werkt.

Op donderdag 6 oktober staat een aantal raadsleden van 19.30 tot 21.30 uur klaar om met zorgprofessionals in gesprek te gaan. Het gaat dan zowel om medewerkers van zorgaanbieders als om zzp-ers die in de Wmo of de Jeugdhulp actief zijn. De gesprekken zijn informeel en individueel. Alle informatie wordt anoniem verwerkt en gebruikt voor eventuele bijstelling van het beleid van de gemeente.

De inloopavond vindt plaats in het stadskantoor, Kanaalweg 3 (ingang aan de oostzijde van het gebouw bij het tankstation). De raadzaal is vanaf 19.15 uur open.
Aanmelden vooraf is niet nodig, maar mag wel (via [email protected]).

De werkgroep uit de gemeenteraad

De volgende raadsleden nemen deel aan de gesprekken en/of verzorgen de voorbereiding:
Wim Steketee (LPM), Pim van Kampen (PvdA), Krijnie Hoek (CDA), Paul Moens (SGP), Wilfried Boonman (VVD), Petroesjka Sterk (SP), Anje Bareman (D66), Clement Remijnse (ChristenUnie) en Leny van den Heuvel (GroenLinks).

Wat is er al gedaan en wat gaan we nog doen?

Inmiddels heeft de werkgroep gesproken met cliënten, zorgaanbieders, cliëntorganisaties en vrijwilligersorganisaties. Binnenkort gaat de werkgroep op werkbezoek bij een aantal zorgaanbieders. Daarnaast organiseert de werkgroep deze inloopavond op 6 oktober. Van deze activiteiten brengt de werkgroep verslag uit aan de gemeenteraad. De bevindingen kunnen leiden tot aanpassing van het beleid.

 

Lees ook:Gesprekken over Wmo en Jeugdhulp!
Lees ook:Inspraak (concept)verordening Wmo en Jeugdhulp!
Lees ook:Minder papier en meer zorg
Lees ook:Afscheid Goese raadsleden!
Lees ook:Vlissingen stelt Verordening Wmo en Jeugdhulp vast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>