Politie vat hennepkwekers in de kraag

WISSENKERKE – De politie Zeeland heeft afgelopen week verschillende hennepkwekerijen opgerold. Dinsdag viel de politie binnen in een pand op het bedrijventerrein Cruijckelcreke in Wissenkerke. Twee Bredanaars (26 en 49 jaar) die in het gebouw aan het werk waren, zijn in de kraag gevat.

Volgens de politie ging het in Wissenkerke om twee professioneel opgezette kwekerijen met in totaal 353 volgroeide hennepplanten. De apparatuur en de planten zijn afgevoerd en vernietigd. De wietkwekers tapte stroom voor de kwekerijen illegaal af.

Enkele dagen eerder ontdekte de politie ook al hennepkwekerijen in een bedrijfspand aan de Daniëlsweg in Heinkenszand . Hier ging het om 350 planten. In het gebouw was niemand aanwezig, maar de politie hield zondag in verband met de zaak een 30-jarige man uit Bergen op Zoom en een 31-jarige Goesenaar aan.

Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen geruimd
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>