Boeketje gezelligheid voor jong en oud!

NISSE – Zorgboerderij de Akkerwinde in Nisse werkt sinds kort enthousiast samen met SVRZ locatie de Kraayert in Lewedorp. De cliënten van Akkerwinde, mensen met een verstandelijke beperking, gaan vanaf vandaag, donderdag 20 september op bezoek bij de bewoners, ouderen, van de Kraayert. Ze nemen niet alleen een boeketje bloemen mee, geplukt uit eigen tuin, maar ook gezelligheid.

Het boeketje gezelligheid is zowel voor de cliënten van Akkerwinde als de bewoners van de Kraayert een mooie manier om contact met elkaar te houden. Gezellig een kop koffie drinken is nog gezelliger als het regelmatig gebeurt. Door de samenwerking tussen Akkerwinde en SVRZ zal er in eerste instantie een keer in de twee weken een cliënt van Akkerwinde samen met een vrijwilliger naar de Kraayert in Lewedorp gaan. Deel blijven uitmaken van de maatschappij en de contacten die er dan zijn is voor beide groepen mensen belangrijk. Het mooie aan dit concept is dat er geen kosten aan verbonden zijn. Het gebeurt namelijk met vrijwilligers en de bloemen komen uit de eigen tuin.

Akkerwinde zoekt nog enthousiaste vrijwilligers die mee willen doen! Kijk op facebook of de website voor meer informatie.

Over SVRZ

De Kraayert is een locatie van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

www.svrz.nl of www.facebook.com/svrz

Over Akkerwinde

De Akkerwinde is een kleinschalige organisatie voor begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en/of een autismespectrumstoornis.

www.De-Akkerwinde.nl of www.facebook.com/deakkerwinde

Lees ook:Rolstoeldriedaagse!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!
Lees ook:NL Doet bij SVRZ
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert in een nieuwe jas
Lees ook:Fitnesstuin bij SVRZ locatie in Axel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>