Zorgcentrum De Kraayert in een nieuwe jas

svrz blog

LEWEDORP – De verbouwing van SVRZ-verpleeghuis De Kraayert in Lewedorp zit erop. Tijd om de rode loper uit te rollen en dit samen te vieren met alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers , vandaag donderdag 23 november.

Vanaf oktober 2016 tot en met april 2017 is De Kraayert verbouwd. Het voormalige verzorgingshuis is in drie fases omgevormd naar een modern zorgcentrum en seniorenappartementen. De kamers zijn volledig gerenoveerd en hebben een slimme badkamer. Alle kamers voor bewoners met een lichamelijke beperking hebben een pantry. Verder is de grootkeuken verdwenen en beschikken we nu over een compact keuken. Als één van de laatste locaties van SVRZ is De Kraayert overgegaan naar kleinschalig wonen en werken. De Kraayert beschikt nu over 12 plaatsen voor bewoners met een lichamelijke beperking, 14 plaatsen voor bewoners met dementie en 6 plaatsen voor bewoners met een verstandelijke beperking en dementie. Hiermee is De Kraayert de enige locatie van SVRZ met een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie. Ook zijn er 18 huurappartementen bestemd voor senioren. Huurders kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van De Kraayert, zoals: welzijnsactiviteiten, winkel, grand café en zorg.

 

De openingshandeling wordt uitgevoerd door Dick Gorsse, locatiemanager en een bewoner van De Kraayert.

 

Om de overlast van de verbouwing voor iedereen wat te compenseren, gaan we van 12.00 tot 13.00 uur samen met alle bewoners en medewerkers lunchen aan luxe gedekte tafels. En ´s middags organiseren we een Rad van Fortuin voor de bewoners, medewerkers en vrijwilligers met live muziek en hapjes en drankjes.

Lees ook:Boeketje gezelligheid voor jong en oud!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!
Lees ook:Rolstoeldriedaagse!
Lees ook:SVRZ en R&B wonen realiseren woonzorgzone Lewedorp!
Lees ook:Verbouwing De Vurssche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>