Nieuwe thuiszorgwinkel in Lewedorp!

LEWEDORP – Redactron start vrijdag 14 oktober met een Thuiszorgwinkel in SVRZ locatie De Kraayert in Lewedorp. De winkel is dagelijks geopend en levert onder andere rollators en krukken. Het betreft een proef van een half jaar.

De winkel aan de Deltastraat 2 is gevuld met uiteenlopende hulpmiddelen. Van rollator tot bedklos en van douchestoel tot kruk. Alles is er te krijgen, zowel te leen als te koop. Redactron werkt samen met vrijwel alle zorgverzekeringen.

De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.30 uur. In het weekend gesloten. Dankzij de centrale ligging kunnen mensen van omliggende dorpen van Lewedorp ook gebruik maken van deze nieuwe winkel. Een aanwinst voor de regio.

 

De Kraayert is een locatie van SVRZ. SVRZ staat met acht zorglocaties, een Servicecentrum en talrijke kleinschalige woonvormen garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Redactron biedt de mogelijkheid om producten niet alleen te kopen, maar ook te huren of te lenen. Afhankelijk van de zorgbehoefte, het benodigde artikel vaak via de AWBZ of zorgverzekeraar vergoed worden. Redactron werkt namelijk samen met vrijwel alle verzekeraars.

Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!
Lees ook:Rolstoeldriedaagse!
Lees ook:Boeketje gezelligheid voor jong en oud!
Lees ook:Voorjaarsmarkt in Zorgcentrum De Kraayert Lewedorp!
Lees ook:Multiculturele proeverij in SVRZ locatie Middelburg!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe thuiszorgwinkel in Lewedorp!

  1. jp van het westende

    ik heb een hoog laag bed nodig laagste stand 50 cm
    met knieknik.
    inverband met Parkinson.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>